- 1. מרתיחים סיר גדול עם מים ומבשלים בתוכו את הכרוביות כ-10 דקות תוך רתיחה.
- 2. מסננים את הכרוביות מנוזלי הבישול ומניחים להן להתקרר.
- 3. קוצצים דק את כל עשבי התיבול ומעבירים לקערת ערבוב.
- 4. מעבירים את הכרוביות, שהתקררו בינתיים, למעבד מזון עם להב מתכת וקוצצים בפולסים, רק עד לקבלת פירורים. נזהרים לא לקצוץ יותר מידי, אנחנו לא רוצים מחית.
-
- 5.מוסיפים לקערה עם עשבי התיבול את הכרובית הקצוצה, השום הכתוש , התבלינים וקמח תפוחי האדמה ומערבבים.
- 6. יוצרים קציצות בעזרת ידיים רטובות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד הזהבה. מעבירים מהמחבת למסננת מרופדת בנייר סופג.
- 7. מגישים עם טחינה, עלי תבלין טריים, פרוסות צנונית ופלחי לימון.