וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרטר טונה אדומה בג'ינג'ר

מנה עדינה בטעמה, וכה יפה לעין: אם רוצים, אפשר לסדר אותה בתוך כוס של קוקטייל, להשלמת המראה היפהפה שלה. את התחמיץ מוסיפים לקראת הסוף, כשהכל כבר מוכן.

מתכון מאת: אילן דגן

טרטר טונה ועדשים שחורות. ברני ארדוב
טרטר טונה ועדשים שחורות

מצרכים למתכון

  • 200 גרם טונה אדומה טריה מאוד חתוכה לקוביות של ס"מ
  • 50 גרם ג'ינג'ר טרי, מקולף וחתוך
  • 1 כף של טבסקו
  • 3 כפות שמן סויה
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח
  • פלפל לבן

אופן ההכנה

  • 1. מעבדים במעבד מזון את את כל המצרכים חוץ מהטונה והשמן. את השמן יוצקים בהדרגתיות עד שכל התחמיץ נקשר.
  • 2. הגשה: מסדרים בצלחת או בכוס קוקטייל את הטונה, ויוצקים את התחמיץ מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully