טרטר טונה אדומה בג'ינג'ר
מנה עדינה בטעמה, וכה יפה לעין: אם רוצים, אפשר לסדר אותה בתוך כוס של קוקטייל, להשלמת המראה היפהפה שלה. את התחמיץ מוסיפים לקראת הסוף, כשהכל כבר מוכן.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גרם טונה אדומה טריה מאוד חתוכה לקוביות של ס"מ
- 50 גרם ג'ינג'ר טרי, מקולף וחתוך
- 1 כף של טבסקו
- 3 כפות שמן סויה
- מיץ מחצי לימון
- מלח
- פלפל לבן
אופן ההכנה
- 1. מעבדים במעבד מזון את את כל המצרכים חוץ מהטונה והשמן. את השמן יוצקים בהדרגתיות עד שכל התחמיץ נקשר.
- 2. הגשה: מסדרים בצלחת או בכוס קוקטייל את הטונה, ויוצקים את התחמיץ מעל.