- 1. לשלוק הלובסטרים ל-45 שניות, ולהניח להם להתקרר.
-
- 2. לאדות את הירקות ב-30 גרם חמאה, עד שיתרככו מעט. להוסיף את המקפא ולשמור חם בצד.
-
- 3. לחתוך כל אחד מהלובסטרים ל-3 מדליונים. לפרק את 2 הצבתות והשריון, לשמור את הזנב והראש.
-
- 4. לערבב את מלח ופלפל הקאיין בקערה, לטבול הנתחים בתערובת.
-
- 5. לצקת שמן זית למחבת מרוחה במעט חמאה, לחמם באש גבוהה. להקפיץ במהירות את הנתחים מכל הצדדים עד שיהיו 3/4 מבושלים. להוציא ולשמור חם.
-
- 6. לדלל את שארית המיץ שנותר במחבת עם יין הפורט הלבן, לצמצם. להוסיף ציר עגל וציר דגים ושוב לצמצם עד שהרוטב יסמיך.
-
- 7. להוסיף את יתרת החמאה ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 8. לערוך את הירקות ב-4 צלחות מחוממות, להניח את הלובסטרים מעל הירקות ולהכניס לתנור בחום 250 מעלות למשך כ-30 שניות. לצקת את הרוטב מעל.