וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סרטנים כחולים ביין ושמנת

אין שום דבר קליל במתכון הזה, אבל כמה שהכבדות הזו מענגת: סרטנים כחולים טריים, המשתכשכים ברוטב של יין לבן, פסטיס ושמנת מתוקה.

מתכון מאת: פטיש השניצל,patish@iol.co.il

סרטנים כחולים במחבת. נמרוד סונדרס
סרטנים כחולים במחבת

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג סרטנים נקיים
  • 1/4 בקבוק יין לבן
  • 1/3 כוס פסטיס
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • טרגון
  • מיץ לימון
  • שום
  • 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. חוצים את הסרטנים לאורכם, מושחים בשמן זית ומקפיצים כשלוש דקות: קודם גב ואחר כך בטן.
  • 2. מוציאים את הסרטנים ומניחים בינתיים בצד. לאותה מחבת מוסיפים את היין, פסטיס ושמנת ומצמצמים.
  • 3. מוסיפים את החמאה בהדרגה ומבשלים על אש קטנה. מתקנים תיבול לפי הטעם ומוסיפים את הסרטנים.
  • 4. מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully