עוגת שוקולד לפסח
עוגה כשרה לפסח
מצרכים למתכון
- 1 חמאה
- כוס שמנת לקצפת
- 4 חבילות שוקולד מריר
- כוס אגוזי פקאן
- 6 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- מעט מלח
- אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
- ממיסים על אש נמוכה את החמאה יחד עם השמנת
- מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ולאחר מכן את האגוזים.
- מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבון עם חצי מכמות הסוכר ומעט מלח.
- מערבבים את החלמון עם שארית הסוכר מוסיפים את תערובת השוקולד לחלמון
- ומערבבים היטב.
- לאחר מכן בעדינות מקפלים את הלבן לשוקולד
- משמנים תבנית ומכניסים לתנור ל 40 דקות
- מוסיפים אבקת סוכר לקישוט