סוכר וניל תוצרת בית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 מקלות סוכר וניל
- 1/2 קג' סוכר לבן
אופן ההכנה
- כדאי לבחור מקלות וניל לחים מעט. חפשו את אלו שנמצאים באמצא החבילה כשהמוכר מראה לכם.
- לטחון בבלנדר את מקלות הוניל עם 5 כפות סוכר. לסנן את הסוכר ולהחזיר את המקלות המעוכים לבלנדר.
- להוסיף שוב מעט סוכר טרי וכך הלאה, עד שכל המקלות נטחנים היטב. לא להיבהל אם נשארים גושים קטנים.
- ניתן להשתמש בסוכר המתקבל מיידית, אך טעמו משביח עם הזמן וכך גם ריחו.
- 1 כף סוכר וניל ביתי שווה לשקית סוכר וניל קנויה.