עומר מילר מבשל: חרפרפת
כשהוא נזכר בתאילנד, אבל לא יוצא לו להגיע לשם, השף עומר מילר מכין מרק עגבניות חריף עם חלב קוקוס ואורז
כשהוא נזכר בתאילנד, אבל לא יוצא לו להגיע לשם, השף עומר מילר מכין מרק עגבניות חריף עם חלב קוקוס ואורז
במקום להוסיף לפסטה רוטב מוכן מצנצנת, אורלי פלאי-ברונשטיין מתקתקת שלושה מתכונים על בסיס חמאה בפחות מ-4 דקות
אם עוגה בחושה היא סיפור מוכר, חכו שתכירו את זו: בחושה עם מילוי קונפיטורת פירות יער ושטרויזל פריך. מיקי שמו אופה בשישי
גולשת וואלה! אוכל, רחלי שפרעם היא טבעונית בעלת בלוג מצליח בתחום. היום היא מכינה פשטידת חצילים שגם אוכלי בשר יאהבו
באפיה, על הגריל ואפילו באידוי. אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את עונת הבצל הירוק ומכינה שני מתכונים בפחות מ-20 דקות
הצרפתי החליט לעשות עליה בדיוק בפורים. המדור הקבוע של עומר מילר מתחפש ומכניס פרג גם לקרפ בננות עם קרמל
אין צורך לקנות אותם בקונדיטוריה. תוך פחות משעתיים מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין אוזני המן במלית פרג, שוקולד או ריבת חלב
שחור קטן וריחני. פרג טרי הוא מסוג הדברים שאי אפשר להישאר אדישים אליהם. מיקי שמו אופה פרסבורגר פרג קטלני
לרגל החזרה של החורף שנותן פייט במערכה אחרונה, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה בויאבז זול ולא מתוחכם ב-40 דקות
מיקי שמו לא חושש מהתפחות ומכין בריוש בגירסה מושחתת מלאה בגבינה וצימוקים. הכינו ריבה בהישג יד
גמר תחרות הבשלנים של סוגת הגיע לסיומו. במקום הראשון זכתה רחלי זוסימן מהבלוג פשוט מבשלת
הרבה שואו במינימום עבודה. עומר מילר מתקתק פאי פקאן וקוניאק רק כדי להרשים את החותנת במאפה תוצרת בית