מאמן המטבח: הכוכב של המנגל
ההמבורגר הביתי של יום העצמאות לא תמיד יוצא כמו במסעדות. עז תלם מסביר לגולשים איך מכינים את הקציצה המנצחת ואיך צולים אותה בדיוק במידה הנכונה
ההמבורגר הביתי של יום העצמאות לא תמיד יוצא כמו במסעדות. עז תלם מסביר לגולשים איך מכינים את הקציצה המנצחת ואיך צולים אותה בדיוק במידה הנכונה
עד החורף הבא, ניצמד חזק לקערת הסלט ורצוי להיערך לכך בהתאם. אז איך מכינים רוטב מושלם? למה החסה תמיד נובלת לנו בסלט? מאמן המטבח עונה לשאלות הגולשים
פסח בפתח והלחץ עולה: כמה להכין? מה להכין? מתי לערוך את הקניות? עז תלם מעניק שלל טיפים שימושיים לארוחה מרובת משתתפים
מרגישים את היובש בפה? סימן שפסח הגיע. עז תלם עונה על הסוגייה עתיקת היומין: מה ההבדל בין קמח מצה לקמח רגיל, ומסביר מה אפשר להכין אתו לסעודת החג