הקציצות של פסח: קדירת פול ירוק
הקציצות של אמא: לקראת ליל הסדר, רות אוליבר נזכרת בקדירת הקציצות המיוחדת שאמה היתה נוהגת להכין לצהרי החג כדי שהבטן תהיה מלאה בעונג ובאוכל טעים בשעת קריאת ההגדה
הקציצות של אמא: לקראת ליל הסדר, רות אוליבר נזכרת בקדירת הקציצות המיוחדת שאמה היתה נוהגת להכין לצהרי החג כדי שהבטן תהיה מלאה בעונג ובאוכל טעים בשעת קריאת ההגדה
בפרק האחרון המוקדש לעכו, מגיע אבי ביטון להתארח אצל הבשלן הביתי הנרי בן שבת, שמפנק אותו במוסקה חצילים ובשר ברוטב עגבניות עשיר, שתעבוד נפלא בארוחת שישי וגם בפסח
אורי בורי הוא המלך הבלתי מעורער של מסעדות הדגים. אבי ביטון מגיע לפרגן ויוצא עם מתכון למנת דג פשוטה ומלאה בטעם
בעיר העתיקה של עכו פועלת מתחת לרדאר מסעדה שכל כולה טריות. אבי ביטון אוכל במסעדת סבידה ארוחת פותחים שולחן עם סלטים ודגים ישר מהים ומתמוגג מכל ביס