פינוק משפחתי: קרפ עוגת גבינה ושוקולד של מקס ברנר
סוף החופש הגדול הוא הזדמנות לשחיתות מתוקה עם הילדים. שניה לפני שכולם מתפזרים לגנים ובתי הספר מכינים קרפ עוגת גבינה ושוקולד של מקס ברנר שאפשר לשנות ולשדרג לפי מה שמתחשק
סוף החופש הגדול הוא הזדמנות לשחיתות מתוקה עם הילדים. שניה לפני שכולם מתפזרים לגנים ובתי הספר מכינים קרפ עוגת גבינה ושוקולד של מקס ברנר שאפשר לשנות ולשדרג לפי מה שמתחשק
לנמנעים מגלוטן קמח תירס הוא הצלה קולינרית, ופולנטה הוא אחד המאכלים היותר טעימים שאפשר להכין ממנו. מתכון של אסף גרניט למסעדת "מחניודה" הירושלמית
דאל היא מנה צפון הודית חגיגית ומתובלת, שעבור מי שטייל בהודו, בעיקר עושה להתגעגע. לכבוד יום העצמאות ההודי החל השבוע, מתכון של רינה פושקרנה, שפית רשת מסעדות "טנדורי"
אוכל יפני הוא לא רק סושי. שף קוסקה רז לרשת "ג'פניקה" מלמד איך להכין מוקפץ טבעוני קליל ומהיר, כזה שמתאים לשיא הקיץ ושהגוף מסוגל להמשיך לתפקד אחריו