המקום שהולכים אליו בשביל לאכול בשר
ביקרנו אצל ניני נוף במקום של בשר, ושמענו מהמומחה למה תמיד יעדיף בקר ישראלי טרי וקיבלנו את הטיפים המושלמים להכנת פילה בקר על מחבת בבית
ביקרנו אצל ניני נוף במקום של בשר, ושמענו מהמומחה למה תמיד יעדיף בקר ישראלי טרי וקיבלנו את הטיפים המושלמים להכנת פילה בקר על מחבת בבית
ביקרנו אצל ירון קסטנבוים במסעדת הבשר הפופולרית שבשוק הכרמל, M25, שם הוא הסביר למה יעדיף תמיד בקר ישראלי בגידול מקומי והכיר את נתח הפלאנק העשיר בטעמים