- לחמם תנור לחום בינוני-גבוה.
- במיקסר מערבבים כמה שניות את הקמח והשמרית.
- מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שנוצר בצק מוכן.
- מחלקים בסכין ל-4 חלקים. מכסים 3 חלקים במגבת כדי שלא יתייבשו.
- על משטח לא מקומח, מעבדים את החלק הרביעי לנקניק. חותכים בסכין ל-8 עד 10 חלקים.
- מגלגלים כל חתיכה לכדור או קולעים ללחמניה.
- מניחים בתבנית, על נייר אפיה לא משומן. לא לצופף, הלחמניות תופחות!
- חוזרים על התהליך עם שאר הבצק. יתקבלו 2-3 תבניות.
- מכסים במגבות נקיות ומתפיחים 30 דקות.
- מורחים ביצה טרופה ומפזרים ציפוי.
- אופים בחום בינוני-גבוה כ-15 דקות עד שללחמניות צבע זהוב.