וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הלחמניות של רחל

מתכון מאת: יעל,yael_s@hotmail.com

לחמניות במילוי גבינות וזעתר. נמרוד סונדרס,
לחמניות במילוי גבינות וזעתר/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 1/2 1 קמח רגיל
  • 1 שקית שמרית
  • 1 חבילה מרגרינה מרוככת
  • 1/2 3 כוסות מים פושרים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • לציפוי:
  • 1 ביצה טרופה
  • שומשום, פרג לא טחון, בצל מטוגן, קימל וכד'

אופן ההכנה

  • לחמם תנור לחום בינוני-גבוה.
  • במיקסר מערבבים כמה שניות את הקמח והשמרית.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שנוצר בצק מוכן.
  • מחלקים בסכין ל-4 חלקים. מכסים 3 חלקים במגבת כדי שלא יתייבשו.
  • על משטח לא מקומח, מעבדים את החלק הרביעי לנקניק. חותכים בסכין ל-8 עד 10 חלקים.
  • מגלגלים כל חתיכה לכדור או קולעים ללחמניה.
  • מניחים בתבנית, על נייר אפיה לא משומן. לא לצופף, הלחמניות תופחות!
  • חוזרים על התהליך עם שאר הבצק. יתקבלו 2-3 תבניות.
  • מכסים במגבות נקיות ומתפיחים 30 דקות.
  • מורחים ביצה טרופה ומפזרים ציפוי.
  • אופים בחום בינוני-גבוה כ-15 דקות עד שללחמניות צבע זהוב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully