וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרקר עם קצח ושומשום

מתכון מאת: מהמזווה של ההוביט,chili@netvision.net.il

שמן קצח. ShutterStock
שמן קצח

מצרכים למתכון

  • 200 גר' קמח
  • 100 גר' חמאה רכה, חתוכה לקוביות
  • 2 חלבונים
  • 1/2 1 כף קצח
  • 1/2 1 שומשום
  • 1/2 כפית סוכר חום
  • קמצוץ מלח גס

אופן ההכנה

  • במעבד מזון בעל להב אחד לשים את הקמח, שומשום, קצח, הסוכר והמלח, ולהפעיל. להוסיף את החמאה והחלבונים ולערבב.
  • לחמם תנור ל-200 מעלות. לשפוך את התערובת
  • לתבנית אפיה משומנת או עם נייר אפיה.
  • לאפות עד לקבלת צבע זהוב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully