וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'אטני מנגו

אל תטעו: למרות המתיקות של המנגו, התיבול ההודי של הזנגוויל, החומץ והחרדל הופכים אותו לתוספת פיקנטית במיוחד, שהולכת מעולה עם פפאדם.

מתכון מאת: מיק ומיקי,mirstein@yahoo.com

מנגו צ'אטני. נמרוד סונדרס
מנגו צ'אטני

מצרכים למתכון

  • 900 גרם מנגו קשים
  • 450 גרם סוכר
  • 600 מ"ל חומץ
  • 1X5 ס"מ זנגוויל טרי
  • 4 שיני שום
  • 1/2 - 2 כפות אבקת צ'ילי
  • 1 כף גרעיני חרדל
  • 2 כפות מלח
  • 100 גרם צימוקים

אופן ההכנה

  • 1. לקלף את המנגו ולחתוך לקוביות קטנות. לשים בצד.
  • 2. להכניס את הסוכר ואת כל החומץ מלבד כף אחת לתוך סיר לבשל על אש קטנה כ-10 דקות.
  • 3. לתוך מעבד מזון להכניס את הזנגוויל השום וכף חומץ ולעבד למשחה. להוסיף לתמיסת החומץ סוכר ולבשל 10 דקות תוך כדי בחישה.
  • 4. להוסיף את המנגו ויתרת החומרים ולבשל בלי מכסה כ 25 דקות, כשהצ'אטני מתחיל להסמיך לבחוש כל הזמן.
  • 5. להכניס את הצ'אטני לתוך צנצנות מעוקרות וחמות - לכסות היטב עם מכסים אטומים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully