פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      צ'אטני מנגו

      אל תטעו: למרות המתיקות של המנגו, התיבול ההודי של הזנגוויל, החומץ והחרדל הופכים אותו לתוספת פיקנטית במיוחד, שהולכת מעולה עם פפאדם.

      4 מדרגים / 3.39 כוכבים

      מנגו צ'אטני (נמרוד סונדרס)
      מנגו צ'אטני (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 900 גרם מנגו קשים
      • 450 גרם סוכר
      • 600 מ"ל חומץ
      • 1X5 ס"מ זנגוויל טרי
      • 4 שיני שום
      • 1/2 - 2 כפות אבקת צ'ילי
      • 1 כף גרעיני חרדל
      • 2 כפות מלח
      • 100 גרם צימוקים

      אופן ההכנה

      • 1. לקלף את המנגו ולחתוך לקוביות קטנות. לשים בצד.
      • 2. להכניס את הסוכר ואת כל החומץ מלבד כף אחת לתוך סיר לבשל על אש קטנה כ-10 דקות.
      • 3. לתוך מעבד מזון להכניס את הזנגוויל השום וכף חומץ ולעבד למשחה. להוסיף לתמיסת החומץ סוכר ולבשל 10 דקות תוך כדי בחישה.
      • 4. להוסיף את המנגו ויתרת החומרים ולבשל בלי מכסה כ 25 דקות, כשהצ'אטני מתחיל להסמיך לבחוש כל הזמן.
      • 5. להכניס את הצ'אטני לתוך צנצנות מעוקרות וחמות - לכסות היטב עם מכסים אטומים.

      עוד מתכוני רטבים ומטבלים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -