וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז תאילנדי

בתוך פחות מחצי שעה תוכלו גם אתם להרגיש כאילו אתם יושבים ברחוב באמצע בנגקוק, כשקערה נפלאה של אורז תאילנדי מולכם

מתכון מאת: שף שחורי,eran6@bezeqint.net

מג'דרה עם אורז תאילנדי ועדשים. סטודיו סידס, סוגת
מג'דרה עם אורז תאילנדי ועדשים/סטודיו סידס

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות אורז לבן
  • 200-350 גרם רצועות עוף או בקר מושרה ברוטב סויה
  • חצי מצקת רוטב סויה
  • 1 קופסת פטריות חתוכות
  • 2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לרצועות
  • 2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
  • 25 גרם קשיו

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את האורז בסיר עם מים.
  • 2. לאחר שהאורז מוכן מחממים מחבת גדול, רצוי ווק עם שתי כפות שמן. שמים את הבצל עד להשחמה קלה.
  • 3. מוסיפים את הבשר עד לקבלת צבע לבן. מוסיפים את האורז ומערבבים. לאחר כ 5-7 דקות מוסיפים את שאר הירקות
  • ואת רוטב הסויה.
  • 4. מערבבים היטב (אפשר גם להקפיץ) כ-4 דקות נוספות. מפזרים את הקשיו ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully