אורז תאילנדי
בתוך פחות מחצי שעה תוכלו גם אתם להרגיש כאילו אתם יושבים ברחוב באמצע בנגקוק, כשקערה נפלאה של אורז תאילנדי מולכם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות אורז לבן
- 200-350 גרם רצועות עוף או בקר מושרה ברוטב סויה
- חצי מצקת רוטב סויה
- 1 קופסת פטריות חתוכות
- 2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לרצועות
- 2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
- 25 גרם קשיו
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את האורז בסיר עם מים.
- 2. לאחר שהאורז מוכן מחממים מחבת גדול, רצוי ווק עם שתי כפות שמן. שמים את הבצל עד להשחמה קלה.
- 3. מוסיפים את הבשר עד לקבלת צבע לבן. מוסיפים את האורז ומערבבים. לאחר כ 5-7 דקות מוסיפים את שאר הירקות
- ואת רוטב הסויה.
- 4. מערבבים היטב (אפשר גם להקפיץ) כ-4 דקות נוספות. מפזרים את הקשיו ומגישים חם.