- לחתוך את הבצל לפרוסות ולטגן במעט שמן עד שיהיה מאודה. להוסיף למספר דקות את הפטריות.
- בקערה נפרדת לערבב שלוש ביצים שלמות עם הקמח ותפוחי האדמה מגורדים בפומפיה גסה (לא לשכוח לסחוט את התפוחי אדמה מהנוזלים).
- להוסיף את הבצל והפטריות ולתבל לפי הטעם (המלצה: הרבה הרבה מרק בצל).
- אם רוצים פשטידה עם בצק, ניתן להשתמש בבצק עלים אשר יעטוף את התבנית, כלומר יעבור את דפנותיה. לחמם את הבצק בערך 7 דקות לפני ששופכים עליו את שאר החומרים.
-
- לשים הכל בתבנית ולהכניס לתנור בחום בינוני בערך ל 45 דקות. ניתן לכסות בנייר כסף ולהוציאו ב 15 הדקות האחרונות בלבד כדי שהפשטידה לא תישרף.