וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת בצל ופטריות

מתכון מאת: מאיה

פשטידת כרישה. ShutterStock
פשטידת כרישה

מצרכים למתכון

  • 10 בצלים גדולים מאוד
  • קופסת פטריות גדולה (פטריות חתוכות)
  • שלושה תפוחי אדמה בינוניים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח אוסם
  • שמן
  • תבלינים: מרק בצל
  • מרק עוף
  • מלח
  • תבלין שום
  • פלפל שחור
  • אם רוצים בצק: בצק עלים

אופן ההכנה

  • לחתוך את הבצל לפרוסות ולטגן במעט שמן עד שיהיה מאודה. להוסיף למספר דקות את הפטריות.
  • בקערה נפרדת לערבב שלוש ביצים שלמות עם הקמח ותפוחי האדמה מגורדים בפומפיה גסה (לא לשכוח לסחוט את התפוחי אדמה מהנוזלים).
  • להוסיף את הבצל והפטריות ולתבל לפי הטעם (המלצה: הרבה הרבה מרק בצל).
  • אם רוצים פשטידה עם בצק, ניתן להשתמש בבצק עלים אשר יעטוף את התבנית, כלומר יעבור את דפנותיה. לחמם את הבצק בערך 7 דקות לפני ששופכים עליו את שאר החומרים.
  • לשים הכל בתבנית ולהכניס לתנור בחום בינוני בערך ל 45 דקות. ניתן לכסות בנייר כסף ולהוציאו ב 15 הדקות האחרונות בלבד כדי שהפשטידה לא תישרף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully