פיצה אשל: פיצה מהירה ומדהימה
הילדים אוהבים פיצה? אז פיצה אשל זה במיוחד בשבילם. ככה תכינו פיצה ב- 5 דקות הכנה והבצק יוצא רך וטעים גם בלי התפחה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1חבילהקמח תופח חבילה קטנה - 350 גרם
- 2גביעיםאשל ניתן להחליף ב"גיל"
- קורטמלח
- 1פחיתרסק עגבניות
- 2-3כףשמן זית
- אורגנו יבש לפי הטעם
- גבינה צהובה מגוררת (בערך חצי חבילה קטנה)
- מוצרלה מגוררת - לפי הטעם
- מחשבון המרות
אופן ההכנה של פיצה אשל
איך מכינים פיצה אשל: פיצה מהירה ומדהימה?
- 1מערבבים בכלי את הקמח גביעי הגיל/אשל והמלח עד לקבלת בצק אחיד ודביק ולמדי.
- 2משטחים את הבצק על גבי נייר אפייה בתבנית התנור, פעולת השיטוח נעשית באמצעות ידיים רטובות במים (כל הזמן להרטיב הידיים במים).
- 3מורחים את רסק העגבניות המעורב בשמן ואורגנו לפי הטעם על גבי הבצק
- 4מפזרים גבנ"צ רצוי מעורבת בגבינת מוצרלה מגוררת.
- 5ניתן להוסיף תופסות לפי הטעם האישי - זיתים, בצל, פטריות וכו'
- 6מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ-20 דקות