- 1. מחממים תנור לחום בינונ (180 מעלות). מערבבים בקערית את האגוזים, הסוכר החום והקינמון. בקערה נפרדת מנפים את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסודה לשתייה ומלח.
-
- 2. שמים בקערת המערבל את החמאה והסוכר ומקציפים 5 דקות. מוסיפים לסירוגין את הביצים ואת תערובת הקמח ומקציפים עוד 5 דקות.
-
- 3. מוסיפים את השמנת ומערבבים ידנית לבלילה אחידה. יוצקים חצי מכמות הבלילה לתבנית, זורים מעל מחצית מתערובת האגוזים ומכסים בבלילה שנותרה. זורים מעל את שארית תערובת האגוזים.
-
- 4. אופים כ-50-60 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה ייצא יבש. אם פני העוגה נאפים יתר על המידה, מכסים את העוגה בנייר אלומיניום וממשיכים לאפות עד תום זמן האפייה. מצננים ומוציאים מהתבנית.