גספאצ'ו - מרק עגבניות קר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 עגבניות
- 2 מלפפונים
- ניתן להוסיף ירקות נוספים, כגזר, גמבה, זיתים, קישוא ועוד
- 3 כוסות מיץ עגבניות
- 2 מיכלים קטנים של רסק עגבניות
- פלפל שחור
- מלח
- שמן זית
- שום
אופן ההכנה
- לחלוט את העגבניות מספר שניות במים רותחים, ולקלף אותן. לרסק את העגבניות במעבד מזון. להוסיף את שאר הירקות, מיץ עגבניות ורסק עגבניות למעבד. לתבל לפי הטעם. לקרר היטב.
- ניתן להגיש עם קוביות קרח, קוביות מלפפונים קלופים, קרוטונים, פטרוזיליה קצוצה.