- בסיר גדול מטגנים את הבצל בתערובת של שמן זית וחמאה. כשהבצל משחים מעט מוסיפים את השום. כשהשום משחים מעט מוסיפים את הדלעת, הבטטות והגזרים. מטגנים את כל הירקות יחד עד שהם מגירים את מיציהם ומשחימים קלות, ואז מוסיפים ליטר-ליטר וחצי מים, ומתבלים במלח ובפלפל.
- מבשלים בסיר מכוסה עד שהירקות מתרככים.
-
- כ-5-10 דקות לפני תום הבישול מוסיפים את הג'ינג'ר ואת הקארי. מסירים את המרק מהאש ונותנים לו להתקרר מעט.
-
- טוחנים את המרק בבלנדר או במעבד מזון. אם רואים שמתקבלת עיסה סמיכה מדי, מוסיפים מים. המרק שמתקבל צריך להיות סמיך ועשיר.