שקשוקה

מתכון מאת: ליאורה מושייב,moliora@netvision.net.il
שקשוקה של סמאיה.
שקשוקה של סמאיה

מצרכים

  • 1 בצל
  • 1 פלפל ירוק
  • 2 עגבניות רכות
  • 4 שיני שום
  • חצי חבילת פטריות
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 1 פלפל ירוק
  • מלח
  • כורכום
  • פפריקה חריפה
  • אבקת מרק עוף
  • ביצים לפי הצורך
  • שמן לטיגון
  • 2 כוסות מים חמים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן במחבת על אש נמוכה. חותכים את הבצל והשום לקוביות ומטגנים, עד שהבצל משחים. חותכים את הפלפל לקוביות ומוסיפים למחבת.
  • 2. חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים. מביאים לרתיחה.
  • 3. מוסיפים את הפטריות, מלח, פלפל, כורכום, פפריקה, אבקת המרק ורסק העגבניות. מוסיפים את המים ומערבבים.
  • 4. מוסיפים את הביצים, אך לא טורפים אותן. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש. מבשלים במשך 20 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully