וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוק טלה בשום ועשבי תיבול

שוק טלה בתנור

מתכון מאת: נועם,noam@infomall.co.il

שוק טלה ברוזמרין. ShutterStock
שוק טלה ברוזמרין

מצרכים למתכון

  • שוק טלה ללא עצם
  • 6 שיני שום קלופות
  • 3 ענפי רוזמרין
  • 3 ענפי טימין
  • מלח, פילפל
  • גרגרי חרדל או אבקת חרדל ודבש

אופן ההכנה

  • חורצים בבשר חריצים ולתוכם מכניסים את שיני השום. לתוך חלל העצם מכניסים את עשבי התיבול (ניתן להוסיף גם שיני שום נוספות לחלל העצם). מפזרים מלח ופלפל.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות כ-7-10 דקות על מנת לסגור את הבשר ולכלוא את הנוזלים. מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים כאשר התחשיב הוא שעתיים על כל ק"ג בשר. במחצית הזמן הופכים את הבשר.
  • חצי שעה לפני תום הבישול מוציאים את הבשר, מורחים אותו בדבש שעורבב עם אבקת חרדל – ואם אין אבקת חרדל מורחים בדבש ומפזרים גרגרי חרדל (ניתן גם לוותר על הדבש ולהסתפק בחרדל).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully