- חורצים בבשר חריצים ולתוכם מכניסים את שיני השום. לתוך חלל העצם מכניסים את עשבי התיבול (ניתן להוסיף גם שיני שום נוספות לחלל העצם). מפזרים מלח ופלפל.
-
- אופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות כ-7-10 דקות על מנת לסגור את הבשר ולכלוא את הנוזלים. מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים כאשר התחשיב הוא שעתיים על כל ק"ג בשר. במחצית הזמן הופכים את הבשר.
-
- חצי שעה לפני תום הבישול מוציאים את הבשר, מורחים אותו בדבש שעורבב עם אבקת חרדל ואם אין אבקת חרדל מורחים בדבש ומפזרים גרגרי חרדל (ניתן גם לוותר על הדבש ולהסתפק בחרדל).