וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טארט טאטן קלאסי (פאי תפוחים)

מתכון מאת: אבנר אנגל,goengel@inter.net.il

תפוחים. Artoday
תפוחים

מצרכים למתכון

  • 130 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות
  • 280 גר' סוכר
  • 13 תפוחים צהובים אחידים בגודלם
  • 250 גר' בצק עלים על בסיס חמאה

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את התפוחים ומגלענים בעדינות. חוצים אותם לאורכם.
  • משתמשים במחבת נירוסטה שניתן גם לאפות איתה. משטיחים בה את החמאה והסוכר ומסדרים עליהם את התפוחים.
  • מטגנים על אש בינונית כ-15-20 דקות.
  • 2. מרדדים את הבצק על גבי משטח מקומח לעיגול גדול מקוטר המחבת. מניחים אותו על התפוחים, מחוררים במזלג ומהדקים בצדדים.
  • 3. אופים בתנור שחומם מראש ל160-180 מעלות עד שהבצק משחים.
  • להגשה: הופכים את המחבת על צלחת הגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully