עוגיות קפה ואגוזים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 כוסות קמח
 - 1 שקית אבקת אפייה
 - 2 ביצים
 - 75 גרם מרגרינה מומסת
 - 75 גרם חמאה מומסת
 - 150 גרם אגוזי פקאן קלופים ושבורים גס
 - 1 כפית תמצית וניל
 - 1 כף קפה נמס מגורען
 - 3 כפות גדושות סוכר חום
 - 1/2 כוס סוכר לבן
 
אופן ההכנה
- 1. במערבל מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר החום והסוכר הלבן.
 - 2. מערבבים את החמאה, המרגרינה, תמצית הוניל והקפה הנמס בקערה נפרדת. מוסיפים לתערובת את הביצים והאגוזים ולשים עד לקבלת בצק גס.
 - 3. משמנים תבנית, יוצרים כדורים גסים ומניחים אותם על התבנית במרווחים גדולים.
 - 4. אופים בחום בינוני כ-15-20 דקות. מוציאים כשהעוגיות עדיין רכות ומניחים להצטננן.
 
