וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות קפה ואגוזים

מתכון מאת: לוי ליאת,liat2001@hotmail.com

עוגיות ג'ינג'ר ומולסה. ShutterStock
עוגיות ג'ינג'ר ומולסה

מצרכים למתכון

  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 75 גרם מרגרינה מומסת
  • 75 גרם חמאה מומסת
  • 150 גרם אגוזי פקאן קלופים ושבורים גס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף קפה נמס מגורען
  • 3 כפות גדושות סוכר חום
  • 1/2 כוס סוכר לבן

אופן ההכנה

  • 1. במערבל מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר החום והסוכר הלבן.
  • 2. מערבבים את החמאה, המרגרינה, תמצית הוניל והקפה הנמס בקערה נפרדת. מוסיפים לתערובת את הביצים והאגוזים ולשים עד לקבלת בצק גס.
  • 3. משמנים תבנית, יוצרים כדורים גסים ומניחים אותם על התבנית במרווחים גדולים.
  • 4. אופים בחום בינוני כ-15-20 דקות. מוציאים כשהעוגיות עדיין רכות ומניחים להצטננן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully