עוגיות קפה ואגוזים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 ביצים
- 75 גרם מרגרינה מומסת
- 75 גרם חמאה מומסת
- 150 גרם אגוזי פקאן קלופים ושבורים גס
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף קפה נמס מגורען
- 3 כפות גדושות סוכר חום
- 1/2 כוס סוכר לבן
אופן ההכנה
- 1. במערבל מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר החום והסוכר הלבן.
- 2. מערבבים את החמאה, המרגרינה, תמצית הוניל והקפה הנמס בקערה נפרדת. מוסיפים לתערובת את הביצים והאגוזים ולשים עד לקבלת בצק גס.
- 3. משמנים תבנית, יוצרים כדורים גסים ומניחים אותם על התבנית במרווחים גדולים.
- 4. אופים בחום בינוני כ-15-20 דקות. מוציאים כשהעוגיות עדיין רכות ומניחים להצטננן.