- 1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה.
-
- 2. חותכים דק את הבצל, העגבניות והשום.
-
- 3. מחממים שמן בסיר קטן. מטגנים את הבצל עד שהוא משחים. מוסיפים את השום ומטגנים עד שמזהיב.
-
- 4. מוסיפים את העגבניות ומטגנים הכול יחד למשך 3-4 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות והמים. מערבבים היטב. מוסיפים את התבלינים לפי הטעם ומביאים לרתיחה.
-
- 5. בתבנית מניחים שכבה אחת של פסטה, עליה שכבה של רוטב ומעל שכבה של גבינה צהובה מגורדת.
- כך ממשיכים עד שנגמרים החומרים השכבה האחרונה צריכה להיות של הגבינה הצהובה. אפשר לקשט עם זיתים ירוקים או שחורים, או כל תוספת אחרת שנראית לכם.
-
- 6. אופים בחום בינוני כ-15-10 דקות.