וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת פסטה וגבינה ברוטב עגבניות

מתכון מאת: הדס

עגבניות. Artoday
עגבניות

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת פסטה "צינורות" גדולים
  • 1 קופסת רסק עגבניות גדולה
  • 2 עגבניות גדולות
  • 1 בצל בינוני
  • 3-4 שיני שום
  • ½ 2 כוסות מים
  • שמן לטיגון
  • אבקת מרק
  • גבינה צהובה מגורדת
  • לתיבול: פלפל שחור, פפריקה מתוקה/חריפה לפי הטעם, כורכום, כמון, עלי דפנה, אורגנו

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה.
  • 2. חותכים דק את הבצל, העגבניות והשום.
  • 3. מחממים שמן בסיר קטן. מטגנים את הבצל עד שהוא משחים. מוסיפים את השום ומטגנים עד שמזהיב.
  • 4. מוסיפים את העגבניות ומטגנים הכול יחד למשך 3-4 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות והמים. מערבבים היטב. מוסיפים את התבלינים לפי הטעם ומביאים לרתיחה.
  • 5. בתבנית מניחים שכבה אחת של פסטה, עליה שכבה של רוטב ומעל שכבה של גבינה צהובה מגורדת.
  • כך ממשיכים עד שנגמרים החומרים – השכבה האחרונה צריכה להיות של הגבינה הצהובה. אפשר לקשט עם זיתים ירוקים או שחורים, או כל תוספת אחרת שנראית לכם.
  • 6. אופים בחום בינוני כ-15-10 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully