סלט מטבוחה מרוקאי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 קילו עגבניות
- 1 פלפל ירוק, קצוץ
- מעט פפריקה אדומה מתוקה
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- 3 שיני שום קצוצות
- 4 כפות שמן
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את העגבניות במים 10 דקות עד שיתרככו.
- 2. מקלפים את העגבניות וחותכים לחתיכות קטנות.
- 3. מבשלים את העגבניות והפלפל על אש קטנה בשמן, ללא תוספת מים, עד שמתרככים.
- 4. מוסיפים תיבול ומבשלים על אש קטנה, עד שהנוזלים יתאדו, כשעה.
- 5. מצננים לפני ההגשה.