מתכונים חמים

פסטה ברוטב עגבניות, פטריות ויין

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פסטה פיצ'י ביתית עם אנשובי ועגבניות שרי

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 חבילת פסטה
  • 2 עגבניות מרוסקות
  • 1 חבילת פטריות שמפניון
  • 1 כוס יין אדום
  • 2 כפיות שום כתוש
  • זיתים שחורים
  • 3 כפיות אורגנו
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה. מורידים מהאש.
  • 2. את רסק העגבניות מערבבים במחבת יחד עם 1/2 מיכל שמנת מתוקה, 1/2 מיכל שמנת חמוצה, היין והשום. מבשלים כ-5 דקות תוך ערבוב.
  • 3. מוסיפים את הפטריות והאורגנו. מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה. לאחר כ-5 דקות של בישול מוסיפים את הפסטה ומערבבים בזהירות. מגישים חם.
  • ניתן להוסיף חתיכות גבינה בולגרית או צפתית

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully