פסטה ברוטב עגבניות, פטריות ויין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת פסטה
- 2 עגבניות מרוסקות
- 1 חבילת פטריות שמפניון
- 1 כוס יין אדום
- 2 כפיות שום כתוש
- זיתים שחורים
- 3 כפיות אורגנו
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 מיכל שמנת חמוצה
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה. מורידים מהאש.
- 2. את רסק העגבניות מערבבים במחבת יחד עם 1/2 מיכל שמנת מתוקה, 1/2 מיכל שמנת חמוצה, היין והשום. מבשלים כ-5 דקות תוך ערבוב.
- 3. מוסיפים את הפטריות והאורגנו. מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה. לאחר כ-5 דקות של בישול מוסיפים את הפסטה ומערבבים בזהירות. מגישים חם.
- ניתן להוסיף חתיכות גבינה בולגרית או צפתית