וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב עגבניות, פטריות ויין

מתכון מאת: מערכת וואלה

פסטה פיצ'י ביתית עם אנשובי ועגבניות שרי. אפיק גבאי,
פסטה פיצ'י ביתית עם אנשובי ועגבניות שרי/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת פסטה
  • 2 עגבניות מרוסקות
  • 1 חבילת פטריות שמפניון
  • 1 כוס יין אדום
  • 2 כפיות שום כתוש
  • זיתים שחורים
  • 3 כפיות אורגנו
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 מיכל שמנת חמוצה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה. מורידים מהאש.
  • 2. את רסק העגבניות מערבבים במחבת יחד עם 1/2 מיכל שמנת מתוקה, 1/2 מיכל שמנת חמוצה, היין והשום. מבשלים כ-5 דקות תוך ערבוב.
  • 3. מוסיפים את הפטריות והאורגנו. מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה. לאחר כ-5 דקות של בישול מוסיפים את הפסטה ומערבבים בזהירות. מגישים חם.
  • ניתן להוסיף חתיכות גבינה בולגרית או צפתית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully