וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארטישוק ירושלמי כבוש

מתכון מאת: מערכת וואלה!

תבלינים בצנצנות. Artoday
תבלינים בצנצנות

מצרכים למתכון

  • 20 פקעות ארטישוק ירושלמי קלופות ונקיות.
  • 1 כוס מיץ הדרים
  • 6 עלי דפנה שלמים
  • כפית גרגרי פלפל אנגלי
  • 3/4 כפית מלח
  • מיץ וקליפה מלימון אחד
  • 1 כף דבש
  • כמה טיפות טבסקו

אופן ההכנה

  • 1. שמים בסיר את הפקעות, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.
  • 2. מסננים ומחזירים לסיר את הפקעות עם 2 כוסות מנוזלי הבישול וכל שאר החומרים. מבשלים עוד 5-10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 3. מצננים ושומרים במקרר בצנצנת

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully