ארטישוק ירושלמי כבוש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 20 פקעות ארטישוק ירושלמי קלופות ונקיות.
- 1 כוס מיץ הדרים
- 6 עלי דפנה שלמים
- כפית גרגרי פלפל אנגלי
- 3/4 כפית מלח
- מיץ וקליפה מלימון אחד
- 1 כף דבש
- כמה טיפות טבסקו
אופן ההכנה
- 1. שמים בסיר את הפקעות, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.
- 2. מסננים ומחזירים לסיר את הפקעות עם 2 כוסות מנוזלי הבישול וכל שאר החומרים. מבשלים עוד 5-10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
- 3. מצננים ושומרים במקרר בצנצנת