- 1. משמנים תבנית אפייה. שוטחים מחצית מכמות הבצק על התחתית והדפנות.
-
- 2. בסיר קטן ממיסים את המרגרינה. מוסיפים את הקמח ובוחשים כדקה על אש קטנה עד שהקמח נבלע במרגרינה. מוסיפים את החלב ובוחשים עד שמתקבל רוטב לבן חלק. מסירים מהאש.
-
- 3. מוסיפים לרוטב את הגבינה, הפלפלים, הבצל, החלמונים, הגבינה הצהובה, התירס, והתבלינים.
-
- 4. מקציפים את החלבונים לקצף יציב עם מעט מלח. מקפלים בזהירות על תערובת התירס.
-
- 5. יוצקים את התערובת על הבצק שבתבנית. מכסים במחציץ הבצק שנותרה. ניתן להבריש את הבצק בביצה טרופה עם מעט שמן זית.
- מפזרים שומשום ואופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני - 190 מעלות.