דג פורל אפוי בבירה

הבירה המצויינת במתכון היא קרלסברג, אבל ניתן להתאים כל בירה לפי הטעם האישי: בירות קלילות יותר פחות ישתלטו, בירת סטאוט כמו גינס תעניק מרקם יותר קטיפתי ומריר.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
פורל. ShutterStock
פורל

מצרכים

  • 2 דגי פורל
  • בקבוק בירה קרלסברג 330 מ"ל
  • 2 שיני שום כתושות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל
  • מיץ לימון

אופן ההכנה

  • 1. להשרות את הדגים במלח ובמיץ לימון כחצי שעה.
  • 2. לערבב את הבירה, השום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל ולצקת את התערובת על הדג בתוך תבנית.
  • 3. לאפות במשך כעשרים דקות בתנור בחום בינוני.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully