תבשיל בשר וצנוברים עם אורז
רעבים לתבשיל בשרי, טעים, כבד ומשובח במיוחד אך אין לכם זמן רב לבשל? אל דאגה. קבלו מתכון שיביא אתכם לשם בתוך פחות מחצי שעה, ללא מאמץ רב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל- 4-6 מנות:
- 3/4 כוס צנוברים
- שמן לפי הצורך
- 3 שיני שום קצוצות
- 3 בצלים קצוצים דק
- 750 גרם בשר בקר טחון (סינטה או כף)
- 1 עגבניה קלופה נקייה מגרעינים וקצוצה
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
- אורז לבן מבושל להגשה
אופן ההכנה
- 1. במחבת רחבה מטגנים את הצנוברים בשמן עד שהם מזהיבים אך לא משחימים. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הצנוברים מהמחבת ומייבשים על מגבת נייר. שומרים בצד.
- 2. באותו שמן מטגנים את השום והבצל עד שהבצל מזהיב.
- 3. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהבשר משחים. מוסיפים את העגבניה והפטרוזיליה, מתבלים ומערבבים.
- 4. מניחים את הבשר על מצע של אורז לבן וחם, מפזרים למעלה את הצנוברים ומגישים מיד.