וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בטמפורה

מתכון פאבים נהדר שקל מאוד להכין בבית: פשוט בוחרים שרימפסים יפים (אפשר גם להשתמש בקפואים, אבל הטריים הם הכי טעימים), טובלים בטמפורה ומטגנים.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שיפודי שרימפס של יאמ ים. אפיק גבאי
שיפודי שרימפס של יאמ ים

מצרכים למתכון

  • 500 גרם שרימפס
  • לתערובת:
  • 150 גרם קמח
  • 1 כפית שמרים
  • 250 מ"ל מים
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. להמיס את השמרים בשתי כפות מים פושרים.
  • 2. לערבב את כל מרכיבי התערובת בקערה, לכסות ולהשאיר כשעה.
  • 3. לעטוף את השרימפס בתערובת, להרתיח שמן בסיר ולטגן עד שמזהיב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully