שרימפס בטמפורה
מתכון פאבים נהדר שקל מאוד להכין בבית: פשוט בוחרים שרימפסים יפים (אפשר גם להשתמש בקפואים, אבל הטריים הם הכי טעימים), טובלים בטמפורה ומטגנים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם שרימפס
- לתערובת:
- 150 גרם קמח
- 1 כפית שמרים
- 250 מ"ל מים
- 1/2 כפית סוכר
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה
- 1. להמיס את השמרים בשתי כפות מים פושרים.
- 2. לערבב את כל מרכיבי התערובת בקערה, לכסות ולהשאיר כשעה.
- 3. לעטוף את השרימפס בתערובת, להרתיח שמן בסיר ולטגן עד שמזהיב.