שרימפס בטמפורה
מתכון פאבים נהדר שקל מאוד להכין בבית: פשוט בוחרים שרימפסים יפים (אפשר גם להשתמש בקפואים, אבל הטריים הם הכי טעימים), טובלים בטמפורה ומטגנים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם שרימפס
 - לתערובת:
 - 150 גרם קמח
 - 1 כפית שמרים
 - 250 מ"ל מים
 - 1/2 כפית סוכר
 - 1 כפית מלח
 
אופן ההכנה
- 1. להמיס את השמרים בשתי כפות מים פושרים.
 - 2. לערבב את כל מרכיבי התערובת בקערה, לכסות ולהשאיר כשעה.
 - 3. לעטוף את השרימפס בתערובת, להרתיח שמן בסיר ולטגן עד שמזהיב.
 
