וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תתחילו את היום אחרת: צ'אי הודי ריחני

שילוב של פלפל שחור והל שיעורר אתכם

מתכון מאת: מערכת וואלה

צ'אי. יורם לימודים
צ'אי

מצרכים למתכון

  • 8-9 יח' ציפורן
  • 8-9 פולי הל
  • 4 יח' פלפל שחור לא טחון (לא פלפל אנגלי)
  • 1 מקל קינמון באורך 4-5 ס"מ
  • שורש ג'ינג'ר (זנגביל) טרי, קלוף וחתוך דק, באורך כ-2 ס"מ
  • 1 ליטר חלב 3%
  • 3 כפיות תה (רק תה רגיל ולא תה בטעמים)
  • 7-8 כפיות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את כל התבלינים לסיר קטן, ממלאים במעט מים כך שיכסו את התבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
  • 2. מוסיפים את החלב והסוכר, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. כשהחלב רותח מכבים את האש.
  • 3. מוסיפים את התה, מערבבים ומחכים 2-3 דקות.
  • 4. מוזגים דרך מסננת או בד גאזה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully