צלעות חזיר ברוטב טריאקי
צלעות חזיר אוהבות יותר מכל שמכסים אותן ברוטב טעים ומתקתק, לפני שהן נכנסות לתנור. אם אתם מחפשים טעם חדש, שווה לנסות להחליף את רוטב הברבקיו ברוטב טריאקי, וקצת ג'ינג'ר.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- צלעות חזיר
- 3 שיני שום מקולפות וחצויות לאורכן
- 1/3 כוס רוטב טריאקי
- 1 ס"מ ג'ינג'ר טרי פרוס לפרוסות דקות מאוד
- 3 כפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הצלעות במעט שמן (יש הרבה שומן בבשר עצמו), כ-2 דקות מכל צד, במחבת שניתן להכניס לתנור.
- 2. מוסיפים למחבת את השום, הג'ינג'ר, רוטב הטריאקי והחומץ. מערבבים. מנמיכים את האש ומבשלים מספר דקות.
- 3. מכניסים את המחבת, מכוסה בנייר כסף, ל-5 דקות תחת הגריל. מסירים את נייר הכסף וקולים כ-4-3 דקות נוספות. שמים לב שהצלעות לא יישרפו. מגישים מיד.