מתכונים חמים

צלעות חזיר ברוטב טריאקי

צלעות חזיר אוהבות יותר מכל שמכסים אותן ברוטב טעים ומתקתק, לפני שהן נכנסות לתנור. אם אתם מחפשים טעם חדש, שווה לנסות להחליף את רוטב הברבקיו ברוטב טריאקי, וקצת ג'ינג'ר.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

צלעות חזיר (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

  • צלעות חזיר
  • 3 שיני שום מקולפות וחצויות לאורכן
  • 1/3 כוס רוטב טריאקי
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר טרי פרוס לפרוסות דקות מאוד
  • 3 כפות חומץ בלסמי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הצלעות במעט שמן (יש הרבה שומן בבשר עצמו), כ-2 דקות מכל צד, במחבת שניתן להכניס לתנור.
  • 2. מוסיפים למחבת את השום, הג'ינג'ר, רוטב הטריאקי והחומץ. מערבבים. מנמיכים את האש ומבשלים מספר דקות.
  • 3. מכניסים את המחבת, מכוסה בנייר כסף, ל-5 דקות תחת הגריל. מסירים את נייר הכסף וקולים כ-4-3 דקות נוספות. שמים לב שהצלעות לא יישרפו. מגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully