פשטידת פטריות וגבינה דיאטטית
רעבים לפשטידה טובה וכבדה, אבל לא רוצים לדאוג לגבי המשקל? "דיאטה קלאב" דואגים לכם, ומספקים מתכון לפשטידת פטריות נהדרת, עם גבינה דלת שומן, שלא פוגעת בטעם.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 בצלים גדולים, קצוצים
- 1 קופסא פטריות משומרות וחתוכות
- 3 גביעי גבינה 1/2% שומן
- 3 ביצים
- 2 כפות אבקת מרק פטריות
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. מאדים את הבצל במעט מים עד שמתרכך. מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 5 דקות. מערבבים, מתבלים, מערבבים שנית ומסירים מהאש.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הביצים. מוסיפים אבקת מרק פטריות ומתבלים.
- 3. משמנים קלות כלי פיירקס. יוצקים פנימה את מחצית כמות הגבינה. על הגבינה שמים את הפטריות עם הבצל, ומכסים במחצית השנייה של הגבינה.
- 4. אופים כשעה בחום של 180 מעלות. רצוי לחורר במזלג בשעת האפייה.