מרק קוקוס (טום קא גאי) של "שנגרילה"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300 גרם חזה עוף טרי פרוס לרצועות
- 2 כוסות מים
- 1 שקית אבקת קוקוס (60 גרם)
- 3 יחידות עשב למון גראס, קצוצות
- 7 עגבניות שרי
- 7 פטריות שמפיניון
- 3 פלפלים חריפים (שאטה יבש)
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כפית סוכר
- 1 כף רוטב סויה בהירה
- 1 כפית סוכר
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. לשים בסיר מים וקוקוס ולערבב היטב. להוסיף את עשבי הלמון גראס ולבשל על אש גבוהה כ-5 דקות.
- 2. להוסיף את רצועות העוף ולבשל עוד כ-7 דקות, או עד שהעוף מוכן.
- 3. להוסיף את שאר המוצרים מלבד הפלפל החריף, ולבשל 3 דקות נוספות.
- 4. להגשה: לקשט עם הפלפל החריף.