מרק קוקוס (טום קא גאי) של "שנגרילה"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300 גרם חזה עוף טרי פרוס לרצועות
 - 2 כוסות מים
 - 1 שקית אבקת קוקוס (60 גרם)
 - 3 יחידות עשב למון גראס, קצוצות
 - 7 עגבניות שרי
 - 7 פטריות שמפיניון
 - 3 פלפלים חריפים (שאטה יבש)
 - 1 כף מיץ לימון
 - 1 כפית סוכר
 - 1 כף רוטב סויה בהירה
 - 1 כפית סוכר
 - מלח ופלפל
 
אופן ההכנה
- 1. לשים בסיר מים וקוקוס ולערבב היטב. להוסיף את עשבי הלמון גראס ולבשל על אש גבוהה כ-5 דקות.
 - 2. להוסיף את רצועות העוף ולבשל עוד כ-7 דקות, או עד שהעוף מוכן.
 - 3. להוסיף את שאר המוצרים מלבד הפלפל החריף, ולבשל 3 דקות נוספות.
 - 4. להגשה: לקשט עם הפלפל החריף.
 
