שטרודל קשקבל מחלב כבשים
המתכון הזה ממש לא קשה להכנה, גם למתחילים. "אגודת הנוקדים בישראל" מראה לכם איך להכין שטרודל כמו שמכינים באירופה, במילוי גבינת קשקבל מחלב כבשים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-12 מנות:
- 600 גרם גבינת קשקבל אמיתית (כגון "גלעד") מחלב כבשים
- 100 גרם פטה מחלב כבשים
- 450 גרם בצק עלים
- קמח לרידוד
- 2 בצלים קצוצים
- 2 כפות שמן תירס
- 2 ביצים טרופות
- מעט מלח גס
- מעט קמח או שומשום
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל בשמן ומצננים.
- 2. מרדדים את הבצק לאורך 80 ס"מ. מורחים ביצה במברשת ומגררים את הקשקבל לאורך הבצק. מוסיפים את הפטה והבצל המטוגן. מגלגלים וסוגרים.
- 3. מעבירים בזהירות לתבנית ומניחים עליה מגולגל. מברישים בביצה ומפזרים מלח גס, וקמח או שומשום.
- 4. אופים בחום גבוה 35 דקות.