וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שטרודל קשקבל מחלב כבשים

המתכון הזה ממש לא קשה להכנה, גם למתחילים. "אגודת הנוקדים בישראל" מראה לכם איך להכין שטרודל כמו שמכינים באירופה, במילוי גבינת קשקבל מחלב כבשים.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שטרודל גבינה. שי אפגין,
שטרודל גבינה/שי אפגין

מצרכים למתכון

  • ל-12 מנות:
  • 600 גרם גבינת קשקבל אמיתית (כגון "גלעד") מחלב כבשים
  • 100 גרם פטה מחלב כבשים
  • 450 גרם בצק עלים
  • קמח לרידוד
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 כפות שמן תירס
  • 2 ביצים טרופות
  • מעט מלח גס
  • מעט קמח או שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל בשמן ומצננים.
  • 2. מרדדים את הבצק לאורך 80 ס"מ. מורחים ביצה במברשת ומגררים את הקשקבל לאורך הבצק. מוסיפים את הפטה והבצל המטוגן. מגלגלים וסוגרים.
  • 3. מעבירים בזהירות לתבנית ומניחים עליה מגולגל. מברישים בביצה ומפזרים מלח גס, וקמח או שומשום.
  • 4. אופים בחום גבוה 35 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully