- 1. חותיכם את כיפת הלחם ובעזרת כף מוציאים את התוכן הרך. משאירים שוליים עבים של לחם מסביב.
-
- 2. מניחים את הפלפלים בתבנית אפייה וקולים בתנור במצב גריל עד שמשחימים. מעבירים את הפלפלים החמים לשקית ניילון, קושרים היטב ומצננים.
-
- 3. קולפים את הקליפה השחורה מעל הפלפלים. מעבירים לצלחת, זורים מלח ופלפל ויוצקים מעל כף שמן זית וכף חומץ.
-
- 4. מחממים מחבת. יוצקים לתוכה כף שמן זית ומטגנים את טבעות הבצל כ-2 דקות. מעבירים לצלחת ומצננים.
-
- 5. חוזרים על התהליך עם טבעות הקישואים.
-
- 6. מורחים את פנים הלחם בממרח זיתים שחורים. מרפדים את פנים כיכר הלחם בשכבות פלפלים קלויים, בצל, ארוגולה, גבינת קשקבל, פרוסות קישואים, פרוסות עגבניה, גבינת פטה ועלי בזיליקום, עד שמרפדים את כל הלחם עד חלקו העליון.
-
- 7. סוגרים את הלחם בכיפה החתוכה ועוטפים את הכיכר כולה בשתי שכבות של ניילון נצמד ובמגבת מטבח.
-
- 8. להגשה מוציאים את הכיכר מהעטיפה. מניחים על קרש חיתוך ופורסים לפרוסות.