- 1. מקציפים את החלמונים. מוסיפים קמח, אבקת אפיה, אגוזים, חלב ותמצית וניל ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אוורירית.
-
- 2. מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף. מאחדים בעדינות את הקצף לתערובת.
-
- 3. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 26 או 24. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים בחום בינוני כ-1520 דקות.
-
- 4. לאחר שהעוגה התקררה מניחים עליה את פרוסות האננס הספוגות בסירופ אננס.
-
- 5. להכנת הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה. מוסיפים אבקת סוכר, מעט חלב ואגוזים.
-
- 6. ממיסים את הג'לטין לפי הוראות היצרן. כשהוא מתקרר מוסיפים לקרם.
-
- 7. מורחים את הקרם על העוגה ומצננים במקרר. כאשר העוגה התקשתה ניתן לקשט עם אגוזי קליפורניה מוקפצים בסירופ מייפל ופרוסת אננס במרכז העוגה.