- 1. להכנת העוגה: מקציפים את החלבונים. מוסיפים את הסוכר, חלמונים, קמח, אגוזים, מים, מיץ לימון ושמן. מערבבים היטב.
-
- 2. אופים בתבנית משומנת בקוטר 28 ס"מ.
-
- 3. לציפוי: מחממים מים בסיר. מניחים מעליו סיר נוסף ובו השוקולד ומבשלים עד שנמס. מוסיפים לשוקולד הנמס את החמאה ומערבבים.
-
- 4. מקציפים חלבונים עם מעט סוכר. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם מעט סוכר. מערבבים הכל יחד עם תערובת השוקולד והחמאה.
-
- 5. חותכים את העוגה לרוחב. מורחים מחצית מהקרם על החלק התחתון, מניחים מעל את החלק השני ומורחים את שארית הקרם. מקשטים באגוזים ומצננים במקרר.