קסרול טלה

מתכון של השף ניר צוק מ"קורדליה", יפו.

מתכון מאת: mouse.co.il
קדירה. ShutterStock
קדירה

מצרכים

  • 1 ק"ג צוואר טלה פרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ
  • מעט קמח
  • 1/2 1 ליטר יין אדום
  • 4 ראשי שומר פרוסים גס
  • 3 גזרים פרוסים בעובי 2 ס"מ
  • 2 מקלות כרישה חצויים פרוסים בעובי 2 ס"מ
  • 2 בצלים פרוסים גס
  • 3 ענפי טימין
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, ומקמחים קלות.
  • 2. צורבים במחבת כבדה את הבשר משני הצדדים.
  • 3. בתבנית עמוקה מניחים ומסדרים את הבשר והירקות בשכבות - שכבה בשר ושכבה ירקות.
  • 4. שופכים את היין על התבשיל ומבשלים על להבה גבוהה עד לרתיחה.
  • 5. מכסים בנייר כסף את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך שעה וחצי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully