- 1. מניחים את שוקי הכבש בסיר בינוני. מוסיפים כף מלח גס ומים עד לכיסוי נדיב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים שלוש שעות בסיר מכוסה. מסננים את שוקי הכבש ושומרים גם את נוזלי הבישול, שהפכו בינתיים לציר נהדר.
-
- 2. מזהיבים את פרוסות החציל במעט שמן זית.
-
- 3. לסיר בינוני כבד יוצקים שמן זית. מחממים על להבה בינונית ומוסיפים את שיני השום והעגבניות. מבשלים עשר דקות. ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את שוקי הכבש, רסק עגבניות, נענע יבשה וחצי כוס של נוזלי הבישול (הציר). מניחים מעל את פרוסות החציל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים חצי שעה בסיר מכוסה.