פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל טלה בערמונים

      תבשיל הטלה שאריה דרעי אוהב במיוחד שיפה, אשתו, מכינה עם ערמונים, בצלצלים וקינמון.

      11 מדרגים / 2.8 כוכבים

      תבשיל טלה בערמונים של יפה רעי (נועם מושקוביץ)
      תבשיל טלה בערמונים של יפה רעי (נועם מושקוביץ)

      מצרכים

      • ל-6 מנות:
      • קילו בשר טלה או כבש (שוק טלה, צוואר כבש, צלעות טלה)
      • 4 בצלים
      • 1 חבילה בצלצלי שלוט
      • מלח
      • פלפל שחור גרוס גס
      • מעט כורכום
      • 2-3 חבילות ערמונים בוואקום
      • 1/2 כפית קינמון
      • כוס יין לבן

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את הבצל לרצועות ומשחימים בסיר עם 4 כפות שמן זית.
      • 2. מוסיפים לבצל קצת מלח, פלפל וכורכום וממשיכים לטגן.
      • 3. מוסיפים את בצלצלי השאלוט ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
      • 4. מוסיפים את הבשר ומשחימים.
      • 5. מוסיפים את היין.
      • 6. מוסיפים את הערמונים והקינמון, מנמיכים את האש ומכסים.
      • 7. מבשלים עם מכסה סגור שעתיים. פותחים מעט את המכסה וממשיכים לבשל 15-20 דק' נוספות עם מכסה חצי פתוח. מגישים.

      עוד מתכוני כבש/טלה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -