תבשיל טלה בערמונים

תבשיל הטלה שאריה דרעי אוהב במיוחד שיפה, אשתו, מכינה עם ערמונים, בצלצלים וקינמון.

מתכון מאת: רונית אבידן שינפלד, מערכת וואלה!
תבשיל טלה בערמונים של יפה רעי. נועם מושקוביץ
תבשיל טלה בערמונים של יפה רעי

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • קילו בשר טלה או כבש (שוק טלה, צוואר כבש, צלעות טלה)
  • 4 בצלים
  • 1 חבילה בצלצלי שלוט
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס גס
  • מעט כורכום
  • 2-3 חבילות ערמונים בוואקום
  • 1/2 כפית קינמון
  • כוס יין לבן

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצל לרצועות ומשחימים בסיר עם 4 כפות שמן זית.
  • 2. מוסיפים לבצל קצת מלח, פלפל וכורכום וממשיכים לטגן.
  • 3. מוסיפים את בצלצלי השאלוט ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
  • 4. מוסיפים את הבשר ומשחימים.
  • 5. מוסיפים את היין.
  • 6. מוסיפים את הערמונים והקינמון, מנמיכים את האש ומכסים.
  • 7. מבשלים עם מכסה סגור שעתיים. פותחים מעט את המכסה וממשיכים לבשל 15-20 דק' נוספות עם מכסה חצי פתוח. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully