מתכונים חמים

תבשיל טלה בערמונים

תבשיל הטלה שאריה דרעי אוהב במיוחד שיפה, אשתו, מכינה עם ערמונים, בצלצלים וקינמון.

מתכון מאת: רונית אבידן שינפלד ,מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

תבשיל טלה בערמונים של יפה רעי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • קילו בשר טלה או כבש (שוק טלה, צוואר כבש, צלעות טלה)
  • 4 בצלים
  • 1 חבילה בצלצלי שלוט
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס גס
  • מעט כורכום
  • 2-3 חבילות ערמונים בוואקום
  • 1/2 כפית קינמון
  • כוס יין לבן

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצל לרצועות ומשחימים בסיר עם 4 כפות שמן זית.
  • 2. מוסיפים לבצל קצת מלח, פלפל וכורכום וממשיכים לטגן.
  • 3. מוסיפים את בצלצלי השאלוט ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
  • 4. מוסיפים את הבשר ומשחימים.
  • 5. מוסיפים את היין.
  • 6. מוסיפים את הערמונים והקינמון, מנמיכים את האש ומכסים.
  • 7. מבשלים עם מכסה סגור שעתיים. פותחים מעט את המכסה וממשיכים לבשל 15-20 דק' נוספות עם מכסה חצי פתוח. מגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully