- 1. קוצצים את הבצלים.
-
- 2. בסיר, מטגנים את הבשר עם מעט שמן עד שנסגר מכל הכיוונים. מוציאים.
-
- 3. באותו שמן מניחים את הבצל ומטגנים עד שמתרכך (מקבל גוון מבריק), בוחשים מדי פעם.
-
- 4. כשהבצל מתרכך מוסיפים אליו את הפול והבשר ומכסים אותו עם מים רותחים. מוסיפים את התבלינים והלימון. שהתבשיל רותח קוצצים דק את השמיר ומוסיפים.
-
- 5. מבשלים שעה ומוסיפים את הכבש. מבשלים עוד כשעה נוספת עד שהכבש מתרכך.
-
-
- סודות מהמטבח
- *במידה ונוספו יותר מדי מים והתבשיל כבר מוכן פותחים את מכסה הסיר למחצה ונותנים למים להתאדות. המים המיותרים ייצאו תוך עשר דקות. בעת ההגשה צריכים להיות בתבשיל מעט נוזלים.
-
- *טיגון הבצל בשמן שבו טוגן הבשר יעניק לתבשיל טעמים עשירים יותר.