- 1. בסיר, אליו אפשר להכניס את הכבש בנוחות, מרתיחים מים עם עלי הדפנה, פלפל אנגלי, הכורכום והבצלים. כשהמים רותחים מוסיפים את פרוסות הכבש ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות. מוציאים את הבשר מהנוזל, מניחים בצד ושומרים גם את הנוזל עצמו.
-
- 2. בסיר נוסף עם מעט שמן מטגנים את בצלצלי השאלוט כ-10 דקות או עד השחמה. מוציאים את השאלוט החוצה, מוסיפים עוד קצת שמן, אם צריך, ומזהיבים את הבצלים הקצוצים.
-
- 3. מוסיפים את הטרפש ומטגנים עוד מספר דקות. מוסיפים את הזעפרן, האגוז המוסקט והפפריקה ומערבבים.
-
- 4. מחזירים את בצלצלי השאלוט לסיר, מוסיפים את נתחי הכבש ומערבבים את תערובת הבצלים והתבלינים כך שהנתחים יכוסו בהם.
-
- 5. מוסיפים לתבשיל את מי הבישול (שבהם התבשל הכבש) רק עד לכסוי הבשר ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
-
- 6. מבשלים על אש קטנה עם מכסה כשעה או עד שהבשר רך.
-
- 7. אם נשארו הרבה נוזלים בסיר מגבירים את הלהבה ומבשלים עם מכסה פתוח בערך 5 דקות להתאדות הנוזלים.
-
- 8. מגישים למרכז השולחן.