וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל בקר, פול ירוק ואורז

מסעדת "אצל פיני בחצר" שבירושלים נחשבת לאחת האותנטיות והמשובחות שיש למדינה שלנו להציע, כך שכשהם חושפים מתכון, שווה להקשיב.

מתכון מאת: mouse.co.il

צלי עגל עם פול ירוק. דורעם גונט,
צלי עגל עם פול ירוק/דורעם גונט

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג בשר בקר שמן מעט, חתוך לקוביות
  • 1 ק"ג פול ירוק טרי ומנוקה
  • 1 ק"ג אורז שטוף
  • 1 חבילת כוסברה קצוצה
  • 5 שיני שום, קצוצות
  • 1/2 כוס שמן
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב מטגנים את קוביות הבשר בשמן, וממשיכים לערבב עד לאידוי הנוזלים.
  • 2. מוסיפים מים בגובה הבשר ומבשלים חצי שעה.
  • 3. מוסיפים את הפול, ומבשלים חצי שעה נוספת על אש נמוכה.
  • 4. מורידים את התבשיל מהאש ומסננים אותו.
  • 5. בסיר אחר מניחים את האורז. על כל כוס אורז מוסיפים כוס וחצי מים וכפית מלח.
  • 6. מתבלים את האורז במעט פלפל שחור, מוסיפים את הכוסברה, השום, הבשר והפול ומבשלים כ-45 דקות על אש נמוכה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully