תבשיל טלה זריז עם גרגירי חומוס

תבשיל קדרה נהדר ומלכותי של טלה טחון, יחד עם גרגרי חומוס, והרבה עשבי תיבול. והחלק הטוב ביותר במתכון הזה? ניתן להכין אותו בתוך פחות מעשרים דקות.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
תבשיל טלה. ברני ארדוב
תבשיל טלה

מצרכים

  • חומרים ל - 4-6 מנות
  • 1/2 ק"ג טלה טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • 3-2 שיני שום
  • שמן זית לטיגון
  • 250 גרם גרגירי חומוס מבושלים (סנפרוסט)
  • 1 כף תערובת בהרט ערבית
  • 1/3 כוס עלי פטרוזיליה
  • 1/3 כוס עלי נענע
  • 1/3 כוס עלי כוסברה

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בצל ושום במחבת חמה עם שמן זית, מוסיפים טלה טחון ומטגנים קלות.
  • 2. מוסיפים למחבת גרגירי חומוס, מתבלים בבהרט ובעשבי תיבול, מוסיפים כחצי כוס מים ומבשלים עם מכסה כרבע שעה.
  • 3. לפני ההגשה מרעננים עם עשבי תיבול טריים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully