וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנפיים במרינדה על מצע עלים בפרמזן

מתכון של "פילטר", ירושלים.

מתכון מאת: mouse.co.il

Default. Walla R&D, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג כנפיים מנוקות וחצויות לשניים
  • למרינדה:
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס סויה
  • 4 כפות דבש
  • 5 ס"מ שורש ג'ינג'ר
  • לימון
  • 2 גבעולי טימין
  • 4 שיני שום קלופות
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • למצע:
  • חבילת עלי בייבי
  • שמן זית
  • לימון
  • גבינת פרמזן
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מגרדים את שורש הג'ינג'ר וסוחטים מיץ מהלימון לתוך אותו כלי.
  • 2. מוסיפים את שאר מצרכי המרינדה. משרים את הכנפיים בתוך התערובת כ-4 שעות.
  • 3. מניחים את הכנפיים בתבנית, מכסים בנייר אלומיניום ואופים ב-200 מעלות כחצי שעה.
  • 4. מוציאים את התבנית מהתנור ומסירים את הכיסוי. מעבירים את התנור למצב גריל. מכניסים שוב את הכנפיים ואופים כרגע שעה.
  • 5. מתבלים את עלי הבייבי במלח, פלפל, שמן זית, לימון וגבינת פרמזן.
  • 6. מסדרים את העלים במרכז הצלחת. מניחים את הכנפיים סביבם ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully