וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק עגבניות ואניס

כשבחוץ גשום וקר, אין כמו מרק עשיר ומנחם שניתן להכין במהירות. עגבניות, תפוח אדמה ואפילו קצת ערק - מה כבר אפשר לבקש יותר?

מתכון מאת: mouse.co.il

עגבניה. Artoday
עגבניה

מצרכים למתכון

  • 1 כרישה, מקולפת וחתוכה לרבעים
  • 2 גזרים, מקולפים וחתוכים לרבעים
  • 2 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לרבעים
  • עלים מזר בזיליקום
  • 12 עגבניות
  • 2 כוכבי אניס
  • 1/4 כוס ערק
  • 30 גרם חמאה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים שני חריצים קטנים בכל עגבניה ומכניסים את העגבניה לסיר מים רותחים. כאשר קליפת העגבניות מתרככת מוציאים אותן מהסיר ומסירים את הקליפה.
  • 2. מטגנים בסיר את הכרישה בחמאה על אש בינונית. לאחר שנעשית שקופה מוסיפים את שאר הירקות, כוכבי האניס, הערק וחצי מכמות הבזיליקום.
  • 3. מוסיפים מים עד לגובה הירקות, ומבשלים על אש בינונית כ-45 דקות.
  • 4. כאשר הגזר ותפוחי האדמה מתרככים, מורידים מהאש וטוחנים במעבד מזון.
  • 5. מוציאים מן המעבד, מוזגים לקערה ומקשטים בעלי הבזיליקום הנותרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully