- 1. מחממים את השומן בסיר רחב, ומטגנים בו את חלקי העוף, כמה בכל פעם, להשגת השחמה קלה.
-
- 2. מוציאים את חלקי העוף לצלחת ומטגנים בשומן את הבצל הפרוס עד שהוא נהיה שקוף ומתחיל להשחים.
-
- 3. מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה או שתיים. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב בלי להשחים, ואחר כך גם את העגבניות. אם משתמשים בקופסא עם נוזלים, אין צורך בציר העוף.
-
- 4. מוסיפים את הפפריקה והפלפלים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים כחצי שעה.
-
- 5. מוסיפים מעט מהרוטב אל השמנת החמוצה (בטמפרטורת החדר), מערבבים היטב ומחזירים לסיר. מביאים לרתיחה, מתקנים תיבול אם צריך, ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה.
-
- מגישים עם אטריות, תפוחי אדמה מבושלים ומקולפים, כופתאות או אורז.